Bästa VPN med de flesta servrar i USA och Storbritannien

Ju mer tid jag tillbringar på internet, desto mer inser jag att det är mycket jag inte har utforskat än. Med alla geo-restriktioner, filter, censur, och övervakningsaktiviteter, det är nästan omöjligt att faktiskt njuta av att surfa på internet utan ett VPN och dess servrar. En VPN som hanterar ett stort nätverk av servrar är nödvändigt för dig som vill njuta av att blockera innehåll från USA och Storbritannien, bra hastigheter och snabba tjänster.

Varför slösa bort din tid på att stöta på geofel eller lida som släpar när du kunde vara det? åtkomst till allt du vill (från USA och Storbritannien) med snabba hastigheter genom att ansluta till en av VPN: s många servrar? Kommer du dit jag ska med det här? Nu bläddra nedåt för att kontrollera VPN: n med flest servrar så att du får bästa onlineupplevelse.

Bästa VPN med de flesta servrar

Bästa VPN med de flesta servrar

Hur man väljer ett VPN?

Användare som väljer VPN fattar ofta sitt slutliga beslut med att jämföra det med andra tjänster som kan erbjuda en högre säkerhetsnivå och tjänster som t.ex. SmartDNS och Tor-nätverket. Den som väljer att arbeta med ett SmartDNS bör veta att trots att det är en bra alternativ för att kringgå online-begränsningar, kommer du inte att kunna njuta av någon form av online-skydd.

Smart DNS-verktyget levereras inte med några krypteringar. Tor, å andra sidan, är bra speciellt för användare av den mörka webben, men dess säkerhetsprotokoll är så komplicerade i den mån de slutar sakta ner ditt system.

  Bästa VPN för Mac och de som ska undvikas!

Bästa VPN med granskning av de flesta servrar

Låt oss gå över ett antal leverantörer och se hur väl deras tjänster jämför med antalet servrar de har i sitt nätverk.

1. ExpressVPN

ExpressVPN s kvalitetsappar och pålitlig kundservice gör det ganska enkelt att bekanta sig med deras tjänster även som en första gången VPN-användare. De har nära till 500 servrar i 87 länder, och detta gör det möjligt för prenumeranter på ta sig runt de flesta geo-restriktiva platser.

Alla som hoppas göra mycket HD-streaming eller online-spel kan lita på sin tjänst för effektiva nedladdningar och P2P-delning. Deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti ger dig en chans att testa tjänsten utan att vara rädd för att förlora dina pengar.

2. NordVPN

NordVPNPopulariteten växer ständigt tack vare den unika funktioner och stadiga föreställningar. Det faktum att det är baserat i Panama ger användarna sinnesfrid när det gäller deras integritet och säkerhet online. De frånvaro av lagar om lagring är verkligen tröstande för integritetsmedvetna användare. Du kan också betala för ditt prenumeration på olika sätt.

Dessa sätt inkluderar också anonyma alternativ, vilket ökar VPN: s sekretessnivå. Ett av företagets unika funktioner är den dubbla VPN och Tor över VPN. Det är så att du håller dig säker online utan att oroa dig för att tredje parter kommer åt dina data. Det är också tillåter upp till sex samtidiga anslutningar med ett enda konto, som användare tycker är mycket effektiva.

3. IPVanish

Om du letar efter en leverantör som kan avlägsna ditt innehåll enkelt var du än befinner dig under lager av online-skydd, IPVanish är det VPN du söker. Det är välkänt att IPVanish klarar sig bra med Safari och att den certifierade tier-1-leverantören körs över tusen servrar i mer än 60 länder.

  Bästa VPN Reddit-användare röstade för 2023

Ska du någonsin behöva hjälp, kundsupport är alltid tillgängligt och redo att vägleda dig. Tjänsten erbjuder också konsekventa prestanda med snabba hastigheter. IPVanish s årlig plan är planen att slå för att de priser som erbjuds inte kan konkurreras mot.

4. VyprVPN

VyprVPN driver ett stort servernätverk som består av 700 servrar i över 50 länder, och det gör ingen besvikelse när det kommer till pålitlighet och konsekvent anslutning. Ingen annan tjänsteleverantör erbjuder en 50 GB molntjänstlagring, en NAT-brandvägg, per-app-tunnel routing, eller a dödsbrytare för bara $ 6,25 på månadsvis.

Tyvärr tillåter denna leverantör bara upp till två samtidiga anslutningar. Tänk på att det finns en gratis rättegång, som du kan dra nytta av om du fortfarande tvekar att göra ett åtagande gentemot denna leverantör.

4. HideMyAss

Ett nätverk av 900 servrar och mer är ganska imponerande och berättar mycket om ett VPN. HideMyAssPlanen fungerar tydligen. Företaget har behållit sin abonnentbas utan att det påverkar leverantörens kvalitetstjänster. Mycket ansträngning har lagts i den marknadsföringsstrategi som fokuserar på tilltalande för ungdomar. Företaget till och med skräddarsydda paket och prissättning att tillgodose denna demografiska.

Företagets svarsfrekvens behöver förbättras, särskilt när man hanterar kundens problem. Om du tar lång tid för att svara tillbaka kan det skada leverantörens rykte och kommer i slutändan att leda till prenumeration.

Saker att tänka på

Om du har bestämt att du kommer att lita på en VPN för ditt skydd, Det finns ett antal saker som du måste tänka på innan du åtar dig. Det första du måste tänka på är antalet servrar en VPN-tjänst har i sitt nätverk.

  Bästa gratis VPN 2023 för att förbikoppla geobegränsningar

Ju större antalet servrar i ett företags nätverk, desto större samling av webbplatser kommer du att kunna komma åt. Detta betyder arbeta kring fler begränsningar medan du ökar användarnas nivåer av anonymitet.

VPN med de flesta amerikanska servrar

Jag slår vad om att de flesta av er överens om att en stor del av det populära innehållet – åtkomst av en majoritet av användarna – är USA-baserat innehåll. Det är därför du hittar ett stort antal leverantörer som har en anständigt antal servrar inom det landet.

Detta görs också för minska mängden trafik på en viss server så att alla kan njut av en höghastighetsanslutning särskilt när du gör saker som innebär mycket bandbredd som strömning eller nedladdning.

Sammanfattning av de bästa VPN-tjänsterna med flest servrar

När du väljer vilken VPN-tjänst du ska välja måste du vara extra försiktig och se till att kvaliteten på tjänsten du är ute efter. Ett kvalitets VPN bestäms inte bara av ett stort antal servrar den äger utan också kvaliteten på själva anslutningen. Det finns ingen mening med att prenumerera på en tjänst med många servrar som levererar dåliga anslutningar.

För att förhindra detta, se till att du testar gratis prövningserbjudanden eller den pengar-tillbaka-garantier annonseras av dina valda leverantörer. Du kommer att kunna spara mycket pengar genom att testa leverantörerna utan extra kostnad. Vilket VPN anser du efter att ha läst det som bäst? Dela dina tankar i kommentarerna nedan. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me